RrethUs

Ningbo YongDong Electrical Appliance Co., Ltd.

NingBo YongDong Electrical Appliance Co., Ltd, u themelua në vitin 2006, me vendndodhje në Ningbo City, duke punësuar më shumë se 300 njerëz.Ne jemi të specializuar në produkte profesionale për kujdesin dhe trajtimin e flokëvedhe pajisje të vogla shtëpiake.Pas më shumë se 15 viteshzhvillimi, kompania jonë është bërë gradualisht një pionier nëMjetet e stilimit të flokëve të paraqitura.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 12,000 metrash katrorë, me më shumëse 300 staf.Ne bëjmë biznes në bazëtë cilësisë dhe kredisë.Dhe ne i bëjmë produktet tona pandërprerëpërditësuar dhe zhvilluar nga teknologjia e përparuar, mirëbesimdhe risitë në një frymë pioniere.Të dy produktet tonakaloi CE, Rohs.

Kënaqësia juaj është ndjekja jonë, të mirëpritur të kontaktoni dhenegocioni me ne!

 

微信图片_20220818141438
Show Room
781616463bf00a52be48de921760f1b

Lajme

i ri
 • Çfarë është teknologjia qeramike dhe turmalinë

  Termat qeramikë dhe turmalinë përdoren shpesh kur flasim për mjetet që përdorim çdo ditë në industrinë e bukurisë.Por a e dini se çfarë është teknologjia e vërtetë e turmalinës qeramike?Herën e fundit që ju një...

 • Masat paraprake për përdorimin e rregulluesve të flokëve

  Ashtu si çdo vajzë ka një hekur për kaçurrela në dorë, në mënyrë të ngjashme, mbase çdo vajzë ka edhe një rregullues flokësh në dorë.Nëse përdorni shpesh rregullues flokësh për të përmirësuar flokët tuaj, duhet të bëni...

 • Drejtues flokësh Dyson, a mund të drejtohet dhe të kalojë në temperaturë të ulët?

  Në tetor 2018, Dyson publikoi stiluesin e flokëve Airwrap në Shtetet e Bashkuara.Edhe pse kjo makinë nuk ishte lëshuar në Kinë në atë kohë, ajo shumë shpejt përfshiu gratë për shkak të formës së saj unike dhe ...

 • Furçë flokësh e nxehtë

  Në shoqërinë e sotme, bukuria është bërë një ndjekje e njerëzve dhe të kesh një kokë flokësh mund të tregojë më mirë bukurinë individuale.Krehja jo vetëm që mund të kreh flokët, por edhe të relaksojë tendencën...

 • Përdorimi i rregulluesit të flokëve

  Shumë njerëz mendojnë se rregulluesit e flokëve janë vetëm për drejtimin e flokëve, por në fakt, ato kanë shumë përdorime.Më lejoni të ndaj me ju detyrat e shtëpisë që bëra, përdorimin e kapëseve të drejtpërdrejta!1. Kaçurrela të mëdha me onde në...

i ri
 • Çfarë është teknologjia qeramike dhe turmalinë

  Termat qeramikë dhe turmalinë përdoren shpesh kur flasim për mjetet që përdorim çdo ditë në industrinë e bukurisë.Por a e dini se çfarë është teknologjia e vërtetë e turmalinës qeramike?Herën e fundit që ju një...

 • Masat paraprake për përdorimin e rregulluesve të flokëve

  Ashtu si çdo vajzë ka një hekur për kaçurrela në dorë, në mënyrë të ngjashme, mbase çdo vajzë ka edhe një rregullues flokësh në dorë.Nëse përdorni shpesh rregullues flokësh për të përmirësuar flokët tuaj, duhet të bëni...

 • Drejtues flokësh Dyson, a mund të drejtohet dhe të kalojë në temperaturë të ulët?

  Në tetor 2018, Dyson publikoi stiluesin e flokëve Airwrap në Shtetet e Bashkuara.Edhe pse kjo makinë nuk ishte lëshuar në Kinë në atë kohë, ajo shumë shpejt përfshiu gratë për shkak të formës së saj unike dhe ...

 • Furçë flokësh e nxehtë

  Në shoqërinë e sotme, bukuria është bërë një ndjekje e njerëzve dhe të kesh një kokë flokësh mund të tregojë më mirë bukurinë individuale.Krehja jo vetëm që mund të kreh flokët, por edhe të relaksojë tendencën...

 • Përdorimi i rregulluesit të flokëve

  Shumë njerëz mendojnë se rregulluesit e flokëve janë vetëm për drejtimin e flokëve, por në fakt, ato kanë shumë përdorime.Më lejoni të ndaj me ju detyrat e shtëpisë që bëra, përdorimin e kapëseve të drejtpërdrejta!1. Kaçurrela të mëdha me onde në...

 • cccc

Më shumë Produkte

ju